Moldova Digital Summit: EVO, MIA pentru afaceri, noul buletin digital și alte noutăți pe care nu le poți rata (2024)

Între 6 și 7 iunie, la Chișinău Arena va avea loc cel mai mare eveniment digital al țării – Moldova Digital Summit, sub genericul „Powering a 100% Digital Tomorrow”.

Această ediție va fi un punct de întâlnire pentru experți internaționali și locali, inovatori, autori de renume mondial, lideri de opinie, precum și pentru toți cei pasionați de digitalizare și inovație.

Moldova Digital Summit 2024 aduce în prim plan, discuții despre transformarea digitală în domeniul serviciilor digitale, afaceri, competențe și infrastructură, având o agendă de discuții, paneluri și workshopuri la subiecte, precum inteligența artificială și inovații tehnologice, până la servicii publice digitalizate, integrarea în piața digitală și dezvoltarea unui ecosistem digital global.

Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea șansa să descopere peste 50 de experți internaționali și locali, dar și să participe la peste 25 paneluri de discuție și workshopuri tematice.

Printre punctele-cheie de atracție ale summitului se numără:

- Lansarea EVO, aplicația integrată de interacțiune a cetățenilor cu statul, care va transforma modul în care accesăm serviciile publice.

- Prezentarea MIA Plăți Instant pentru afaceri, o soluție care facilitează tranzacțiile rapide și sigure – acceptarea plăților prin QR sau prin intermediul unui singur click.


- Obținerea semnăturii electronice – veți putea obține semnătura electronică în zona expo – în doar câteva minute. Toți prestatorii vor fi acolo.


- Prezentarea Programului „Europa Digitală”, care deschide accesul la fonduri europene semnificative (un total de 7 miliarde de euro) pentru Republica Moldova.


- Semnarea Memorandumului de înțelegere între Moldova Innovation Technology Park (MITP) și Sharjah Research, Technology and Innovation Park (SRTIP) din Emiratele Arabe Unite, marcând un pas important în cooperarea internațională pentru inovație.


- Prezentarea buletinului de identitate digital, un pas major spre o societate digitală integrată.

Summitul va include și o Zonă Expo, cu o suprafață impresionantă de peste 1.000 m², unde giganți tehnologici, precum Mastercard, Orange, Google, Fortinet și IBM, alături de agenții guvernamentale, companii, startup-uri și mediul academic își vor prezenta inovațiile, serviciile și soluțiile digitale în timp real.

Startup Alley va fi punctul de atracție pentru antreprenori, oferind o platformă unică pentru startup-uri de a-și expune inovațiile și de a interacționa cu investitori potențiali. Este o oportunitate rară de a explora potențialul unic de creștere și de inovație din regiune.

În cadrul Chișinău Arena va fi organizată și o zonă Food Court, pentru ca pe parcursul aflării la eveniment, toți cei prezenți să poate savura bucătăria locală.

Cele două zile la Chișinău Arena se vor încheia cu un concert.

Ziua de 8 iunie este dedicată Tekwill Expo Day, evenimentul care aduce în prim plan tinerii inovatori și creatori. Cea de-a treia zi a summitului va oferi vizitatorilor experiențe interactive cu tehnologiile educaționale și proiecte inginerești de ultimă oră create de tineri.

Ești antreprenor, student, profesionist IT sau pur și simplu pasionat de tehnologie, Moldova Digital Summit 2024 îți oferă oportunități unice de networking, învățare și inspirație. Este locul ideal pentru a interacționa cu experți de top, pentru a explora oportunități de colaborare sau investiții și pentru a participa la workshop-uri instructive.

Nu rata ocazia de a fi parte din acest eveniment memorabil! Accesul la eveniment este gratuit, în baza înregistrării pe site-ul oficial:https://moldovadigitalsummit.md

Despre Moldova Digital Summit:

Moldova Digital Summit reunește principalii factori de decizie din sectorul public și privat, atât la nivel local, cât și internațional, pentru a explora cele mai recente tendințe și bune practici în transformarea digitală. Summitul oferă o platformă pentru dialog și colaborare la nivel înalt despre cum să valorificăm puterea tehnologiei pentru a construi un viitor mai incluziv, sustenabil și prosper pentru Moldova.

Evenimentul este organizat deMinisterul Dezvoltării Economice și Digitalizăriiîmpreună cuAsociația Națională a Companiilor TIC (ATIC),Agenția de Guvernare Electronică,Moldova Innovation Technology Park (MITP),Agenția de Investiții a Moldovei,Technovator,Startup Moldova, Tekwill șiUniversitatea Tehnică a Moldovei, cu susținerea strategică și financiară a Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și a Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), a Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, a Băncii Mondiale, a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Republica Moldova, Ukraine Moldova Entreprise Fund, cu susținerea Proiectului OPTIM, finanțat de Elveția (sau Guvernul Elveției) și implementat de Helvetas, precum și Moldova Cybersecurity Rapid Assistance Project 2.0 finanțat de Uniunea Europeană, și EU Partnership Mission în Republica Moldova.

Parteneri ai evenimentului:

Cu susținerea: Vinăria din Vale.

Parteneri comunitari: AmCham Moldova, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Hotel Richmond,

Parteneri media: simpals, agora.md, newsmaker.md, locals.md, realitatea.md, bani.md.

Moldova Digital Summit: EVO, MIA pentru afaceri, noul buletin digital și alte noutăți pe care nu le poți rata (2024)
Top Articles
Pea & salmon fishcake recipe | Jamie Oliver recipes
Classic Cream Pie Recipes
Workday Latech Edu
My Boyfriend Has No Money And I Pay For Everything
South Carolina defeats Caitlin Clark and Iowa to win national championship and complete perfect season
Giovanna Ewbank Nua
Craigslist Boats For Sale Seattle
Theycallmemissblue
Craigslist Pikeville Tn
Nioh 2: Divine Gear [Hands-on Experience]
About Us | TQL Careers
U/Apprenhensive_You8924
Gino Jennings Live Stream Today
Extra Virgin Coconut Oil Walmart
Epro Warrant Search
Swedestats
Salem Oregon Costco Gas Prices
Convert 2024.33 Usd
Classic | Cyclone RakeAmerica's #1 Lawn and Leaf Vacuum
Honda cb750 cbx z1 Kawasaki kz900 h2 kz 900 Harley Davidson BMW Indian - wanted - by dealer - sale - craigslist
V-Pay: Sicherheit, Kosten und Alternativen - BankingGeek
Full Standard Operating Guideline Manual | Springfield, MO
Nurse Logic 2.0 Testing And Remediation Advanced Test
Rural King Credit Card Minimum Credit Score
Exl8000 Generator Battery
[PDF] PDF - Education Update - Free Download PDF
Panola County Busted Newspaper
UCLA Study Abroad | International Education Office
27 Fantastic Things to do in Lynchburg, Virginia - Happy To Be Virginia
Hwy 57 Nursery Michie Tn
Calvin Coolidge: Life in Brief | Miller Center
Page 2383 – Christianity Today
Boneyard Barbers
2430 Research Parkway
Craigslist Free Stuff San Gabriel Valley
Song That Goes Yeah Yeah Yeah Yeah Sounds Like Mgmt
Minecraft Jar Google Drive
Bee And Willow Bar Cart
Shnvme Com
Waffle House Gift Card Cvs
Umiami Sorority Rankings
Petsmart Northridge Photos
Dr Adj Redist Cadv Prin Amex Charge
Deshuesadero El Pulpo
Letter of Credit: What It Is, Examples, and How One Is Used
Ferguson Showroom West Chester Pa
Dickdrainersx Jessica Marie
Marcal Paper Products - Nassau Paper Company Ltd. -
Strange World Showtimes Near Marcus La Crosse Cinema
Page 5747 – Christianity Today
Meee Ruh
Intuitive Astrology with Molly McCord
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 5366

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.